AKCIJA

Triton

42.90

Moderni nogometni čevlji brez jezika in neoprensko nogavico, za agilne in spretne nogometaše.

Kategorije: , ,
Počisti

Opis

Pri futsal čevljih Triton moramo takoj izpostaviti na glavne prednosti tega modela. To so predvsem dostopna cena, brezšivni vrh, oblikovanje brez jezika, visokokakovostna amortizacija in eleganten videz. Vrhovi nogometnega čevlja so brezšivni in nimajo jezika, namesto katerega se uporablja elastično neoprensko nogavico, ki varno zavije gleženjski sklep in mu nudi stabilnost. Dvoslojen podplat skupaj z medpolnilom nudi popolno mero blaženja in fleksibilnosti. Kljub temu, da je čevelj zaradi tekstilnih in neoprenski materialov zelo lahek pa mu dodatne ojačitve na petnem in prstem delu dajejo dodatno čvrstost in zaščito stopala. Zaradi svoje zasnove in materialov so nogometni čevli Triton najbolj primerni za notranje igralne površine.

trition black futsal čevelj (1)

Lahkost in zračnost čevlja z izjemnimi igralnimi lastnostmi, so glavni razlogi, da priporočamo uporabo vsem spretnim igralcem.

triton black (4)

Osnovni material je umetno usnje s posebnim reliefom na prstu in ob strani za boljši občutek žoge. Namesto jezika se uporablja elastično neoprensko nogavico, ki varno zavije gleženjski sklep in mu nudi stabilnost.

trition black futsal čevelj (2)

Zaradi uporabe gkvalitetne gume v podplatu so čevlji izvrstni na parketnih površinah, sistem linij K-Lite in uporaba gum različnih gostot pa zmanjša obrabo na območjih največje uporabe.

triton black (2)

Podplat čevlja je tradicionalno dvoslojen, udobje pa mu daje oblazinjenje, ki je narejen iz EVA-materiali. Le ta je najdebelejši v petnem delu in se zoža proti prstu ter s tem sledi agronomski obliki stopala. Prav tako pa je na petnem delu čevlja, tanka plast, ki še dodatno ščiti ta predel.

Dodatne informacije

Teža 900 kg
Velikost

39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46