Precision Elite

Precision Elite

59.00

Kelme futsal čevlji  Precision v novi najboljši različici, ki nudi optimalno razmerje med ceno in kakovostjo športnih čevljev.

Počisti
Compare
Šifra: 55871-9421 Kategorija:

Deli s prijatelji

Opis

Model Precision Elite se od predhodnikov razlikuje po višji kakovosti, uporabi naravnega usnja in implementacijo novih tehnologij. Hkrati pa so ohranjene najboljše lastnosti čevlja kot so oblika, odzivnost in oprijem podplata ter udobje. Precision Elite so čevlji z izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno, primerni pa so za vse tipe igralcev in tako notranje kot zunanje igralne površine.

gerdfbdgsgerhegvwrg

Čevelj boste vzljubili po obliki in barvnih kombinacijah, prepričal pa vas bo tudi z naravnim usnjem na vrhu čevlja , ki je bolj trpežen in prijeten od umetnih različic. Na strani čevlja so majhne zračne luknjice, ki omogočajo boljšo izmenjavo zraka.

55871-9421_imagen-de-las-botas-de-futbol-sala-kelme-precision-elite-2019-2020-azul_5_perspectiva

K nadpovprečnem udobju poleg naravnih materialov pripomore EVA medpolnili, ki blaži prekomerne sile in tradicionalen podplat iz gume s sistemom K-Lite za naravno gibanje stopala.

zapatilla-kelme-precision-lace-nino-azul-mar-3

Za boljšo obstojnost podplata sta uporabljeni dve gostoti gume, ki podaljšujeta življensko dobo čevlja in omogočata optimalen oprijem s podlago.

55871-9421_imagen-de-las-botas-de-futbol-sala-kelme-precision-elite-2019-2020-azul_4_superior

Usnjena kapica na prstih ščiti nogo in skupaj z šivano cono prstov omogoča pregibanje in izvajanje raznovrstnih udarcev in odličen nadzor nad žogo.

2Kelme-Precision-Élite-55871-9421
Udobje
Zaščita in blaženje
Trpežnost
Teža

HITRA DOSTAVA

Brezplačna dostava v Sloveniji pri vseh naročilih nad 100€ in enostavna možnost vračila.

100% VARNO PLAČILO

Varne možnosti plačila s Kreditno kartico, Paypalom, po predračunu ali z gotovino ob povzetju.

MOŽNOST PREIZKUSA

Vse čevlje lahko pomerite in preizkusite v naši fizični trgovini na Celovški 32 v Ljubljani.