PRILJUBLJENO
AKCIJA

Copa Edition

44.90

Najboljši futsal čevlji, ki jih uporabljata tudi slovenska reprezentanca Vrhovec in Osredkar.

Kategorija:
Počisti

Opis

Športni čevlji Copa Edition so, kljub temu da si delijo ime s starejšo verzijo Kelme superg, povsem nov model. Kljub temu, da je silhueta podobna stari Indor Copi pa je praktično vse ostalo povsem novo, tudi v tehnološkem smislu. Tehnično dovršen in kakovostno izdelean superg dopolnujejo sveže barvne kombinacije in neverjetno odziven ter obstojen podplat. Zato so čevlji Copa Edition odlična izbira tako na notranjih kot zunanjih igriščih.

copaturkise (2)

Za kakovostno amortizacijo odvečnih sil med tršimi pristanki sta uporabljeni dve tehnologiji: EVA vložek in povsem nov podplat. Za splošno udobje v čevlju pa poskrbijo prijetni materiali in luknjice, ki poskrbijo za izmenjavo zraka.

CopaEdition--Turkizna-(5)

Profilni podplat je zelo nizek, njegova podlaga pa je narejena iz z gume z uporabo tehnologije Rubber Compound Ultragrip, ki zagotavlja minimalno obrabo tudi na zunanjih igriščih. Po podplatu teče vsestranski vzorec na plasti ki imajo center z vrtilno točko, kar daje podplatu odlično pripogibnost in prilagodljivost.

copaturkise (1)

Rob čevlja je izdelan zelo ergonomsko in je dovolj gibljiv, da se lepo prilega nogi a hkrati še vedno ohranja stabilnost. K stabilnosti in odpornosti čevlja pripomore še ojačan petni del, ki pa kot omenjeno ne prevlada in ne pritiska na peto.

CopaEdition--Turkizna-(1)

V zgornejm delu čevlja so uporabljeni novi materiali in sintetična mikrovlakna Hisking v kombinaciji s tekstilom. Prav ta kombinacija daje čevlju zračnost, mobilnost in prilagodljivost stopalu in gibanju,