AKCIJA

Trueno Sala

29.00

Kategorije: , , ,
Počisti

Opis

Športni superg TRUENO je zasnovan po navdihu tipične oblike futsal čevljev. Po silhueti spominja na Munichove G3 in Gresco. Ta klasičen model, pa je v primerjavi z ostalimi podobno oblikovanimi modeli, precej lažji. To so dosegli na račun izbire lahkih tekstilnih materialov ali umetnega usnja. Čevelj se odlično prilega na nogo, nudi dovolj prostora za stopala in je tako zelo primeren za vse, ki v čevljih ne želite biti utesnjeni. Ena največjih prednosti Truena je tudi zaščita stopala in prstov. Navdušuje tudi izvbrani podplat, ki je izredno obstojen. Zato je model Trueno najprimernejši za igranje na zunanjih igriščih.

trueno silver (3)

Čevlji Trueno se izvrstno izkažejo na zunanjih asfaltnih in tartanskih površinah, saj so izjemno odporni in nudijo dobro zaščito ter blaženje.

trueno silver (1)

Odlična zaščita stopala po zaslugi ojačane kapice pri prstih, šivanega sprednjega in zadnjega dela in čevlja.

trueno silver (5)

Dvoslojni podplat si zasluži posebno pozornost: Prva plast je vmesna blažilna plast iz materiala EVA. Druga plast je gumijast podplat z edinstvenim vzorcem, ki upošteva  in omogoča vsa možna gibanja igralca ter hitre spremembe smeri.

 

kelme_trueno_sala_s_shoes_silver_red_f

Mehak tekstilni jezik, zračni vložek in oblika čevlja, to je le nekaj lastnosti, ki pripomorejo k udobnosti čevlja.

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo