PRILJUBLJENO
AKCIJA

Feline 5.0

32.90

Kelme Feline 5.0 so kot nalašč za začetnike in ljubitelje futsala, ki ne vidijo smisla trošiti denarja za drage modele, želijo pa igrati v visokokakovostnih futsal čevljih priljubljenih blagovnih znamk.

Kategorije: , ,
Počisti

Opis

Nogometni čevlji Feline 5.0 imajo klasično futsal konstrukcijo, vendar se tokrat proizvajalec osredotoča na njegovo lahkotnost. Za to je uporabil posebne sintetične materiale, ki se kombinirajo s tekstilom za boljšo izmenjavo zraka. Tako je osnova čevlja narejena iz zračne mrežice obdaja pa jo gumirana prevleka, ki ojača strukturo čevlja. Prav tako čevelj ščiti pred obrabo, v podplatu pa za izjemno dolgo življensko dobo poskrbi Ultra Gtib guma. Mehak ovratnik čevlja in tekstilna notranjost skupaj z EVA blažanejem poskrbijo za izjemno udobje. Čevlji Feline 5.0 so primerni za uporabo na zunanjih in notranjih igriščih.

 

kelme_feline_5_0_lime_black_c

Prepletenost čevlja z mrežico povečuje zračnost in hkrati izrazito zmanjša skupno težo čevlja.

 

feline5.0 lima (4)

Za optimalno amortizacijo je poskrbljeno uporabo materiala Phylon v medpodplatu. Skupaj z vložkom EVA je ustvarjena kakovostna blazina, ki absorbira vse udarne obremenitve.

kelme_feline_5_0_lime_black_d

Podplat je narejen iz odporne  gume, ki ne pušča sledi  in je narejena v posebnem vzorcu gub v predelu prstov in eno točko za vrtišča. Podplat je izdelan s tehnologijo UltraGrip, ki zagotavlja stabilnost med vsemi manevri in podaljšuje trajnost podplata.

 

feline5.0 lima (3)

Posebni šivi v predelu prstov omogočajo pregibanje v zahtevanih ravninah, zračni krogci pa poskrbijo za hlajenje notranjosti čevlja.

 

Dodatne informacije

Teža 900 kg