AKCIJA

Feline OXO

37.90

Kategorije: , , ,
Počisti

Opis

Športni copati Feline oxo so cenovno ugodni, a ko ste pozorni na ceno, razumete, da ste zmagali na loteriji in za majhno količino lahko kupite visoko kakovost, slog in zanesljivost igralnih čevljev. Izdelani so iz kombiniranega materiala, ki ga sestavljajo tako tekstilne kot sintetične komponente. Ta kombinacija materialov zagotavlja udobno prileganje stopala ter lahkotnost in elastičnost čevlja, ki ima med drugim tudi odlično prezračevanje. Čevlji Feline imajo sintetično ojačitev in okrepljeno strukturo prstov z dodatnimi šivi, ki ščitijo čevelj pred obrabo. Tradicionalno je podplat tega modela izdelan iz dveh plasti: Vmesni sloj Phylon in vložek iz EVA materiala, ki zagotavlja dobro oblazinjenje in znatno zmanjšanje obremenitve, ki se prenaša s podlage na igralčeva stopala. Glavna plast je visokokakovostna elastična guma Ultragrip s tekalno plastjo, ki ima v tem modelu edinstven vzorec.Ta model priporočamo ne le za trening, ampak tudi za tekmovanja na visokem nivoju, predvsem pa se izkažejo na parketnih površinah.

oxoorange

Ta model superg je namenjen napadalnim igralcev, ki imajo radi dinamični futsal in cenijo popoln nadzor in stik čevlja z žogo.

wefwe (1)

Gumjasto medpolnilo skupaj z ojačanim petnim delom poskrbi za blaženje korakov in preprečuje prekomerno obrabo sklepov ter poškodbe. Poleg tega nudi dodatno zaščito pred obrabo tega dela čevlja.

feline-oxo-(8f)

Poleg tega, da je prednji del podplata opremljen s tremi pregibnimi črtami in posebnim okroglim elementom, ki omogoča hitre primike stopala in upogib podplata.

oxoorange-2

Zahvaljujoč svojemu edinstvenemu premcu, superge omogočajo igralcu veliko površino za stik z žogo, zato jo je enostavno upravljati in nadzorovati tudi pri visoki hitrosti.

Dodatne informacije

Velikost

39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46