Pogoji uporabe “TEAM KELME” kartice za popust

V podjetju Patrick Sport d.o.o. cenimo svoje stranke, zato želimo tiste najbolj zveste nagraditi. S tem namenom smo ustvarili kartico ugodnosti “Team Kelme”, ki imetnikom kartice omogoča uveljavljanje popusta v višini 20 odstotkov na izdelke Kelme v trgovinah Patrick Sport d.o.o. Ti Pogoji uporabe “Team Kelme” kartice za popust v višini 20% urejajo razmerje med imetnikom kartice “Team Kelme” in Patrick Sport d.o.o., Celovška 34, 1000 Ljubljana, Slovenija pri uveljavljanju popusta v višini 20 odstotkov na izdelke blagovne znamke Kelme s predložitvijo kartice. Popust  “Team Kelme”  lahko unovčite tudi v spletni trgovini www.kelme.si, kjer pred zaključkom nakupa (Prikaži košarico) v polje za KUPON vpišete kodo: TEAMKELME20.

Popust v višini 20 odstotkov je unovčljiv le ob predložitvi “Team Kelme” kartice v trgovinah Patrick Sport d.o.o. Kupec mora na uveljavljanje popusta v naprej opozoriti prodajalca oziroma prodajalko in predložiti “Team Kelme” kartico. Popust v višini 20 odstotkov se lahko uveljavlja za vse izdelke Kelme v trgovinah Patrick Sport d.o.o. Kupon imetniku ne omogoča uveljavljanje popusta na izdelke drugih blagovnih znamk, ki so na voljo v trgovinah Patrick Sport d.o.o.

Število izdelkov, na katere se s kartico “Team Kelme” uveljavlja popust v višini 20 odstotkov pri posameznem nakupu, ni omejeno. Popusti se ne seštevajo. V primeru, da se 20 odstotni popust uveljavlja na akcijsko znižan izdelek, se popust v višini 20 odstotkov odšteje od redne cene izdelka Kelme.

Popusta v višini 20 odstotkov s “Team Kelme” kartico ne morejo uveljavljati pravne osebe in samostojni podjetniki. “Team Kelme” kartica velja za vse nakupe, ki so opravljeni v letih, ki so označeni na kartici.