KELME – PREMIUM KLUBSKI PARTNER

IZBERI KLUBSKO OPREMO

ENOSTAVNO HITRO IN ZANESLJIVO

Ker za VSE OSTALO POSKRBIMO MI, izberi KELME PREMIUM PARTNER.

PROGRAM PREMIUM KELME PARTNER

Zaradi dologletnega sodelovanja s športnimi klubi in društvi vemo, da je naročanje, plačevanje in razdeljevanje opreme med člane logistično zahtevno in časovno potratno.

Z namenom, da za vas celoten proces poenostavimo in olajšamo, smo pripravili storitev PREMIUM KELME PARTNER, kjer za zbiranje naročil, tisk, zbrianje plačil in razdelitev opreme med klubske člane poskrbimo mi.

Naj vam bolj natančno predstavimo storitev PREMIUM KELME PARTNER:

PREDNOSTI V PRIMERJAVI Z OBIČAJNIMI PRAKSAMI

S PREMIUM KLUBSKIM PROGRAMOM vašemu klubu, neskončno olajšamo proces naročanja, plačil in dobave klubske opreme, saj praktično za vse poskrbimo mi:

+ Znotraj naše velike ponudbe vaš klub ali društvo enosatvno izbere željene artikle, za katere lahko priskrbimo tudi vzorčke.

+ Vaši trenerji oz. funkcionarji  ne  izgubljajo več časa za pobiranje naročil in plačil – vse to enostavno poteka na naši spletni strani.

+ Za naročila vaš klub ne potrebuje zalagati finančnih sredstev in čakati več mesecev, da prejmete vsa plačila, saj plačila potekajo neposredno preko naše platforme.

+ Za potisk opreme poskrbimo mi, saj ga po vaših zahtevah, napravi vaš izbran tiskar ali naši profesionalni partnerji.

+ Ne ukvarjate se z razdaljevanjem opreme, saj mi uredimo dostavo neposredno do članov oz. omogočimo prevzem v naši trgovini.

+ Hitri dobavni roki in pravočasnost dobave oz. dostave končnim kupcem.

_C5A1648
_C5A3273

KAKO POTEKA SODELOVANJE

1.
Znotraj naše velike ponudbe vaš klub ali društvo izbere artikle in izbere opcije potiska

2.
Mi vam pripravimo individualno prilagojene cene, za celoten izbor skupaj z izvedbo tiska za katerega poskrbi vaš izbrani tiskar ali naš tiskarski partner.

3.
Dogovorimo se za predvidene datume dobav in dokončno potrdimo  klubske cene ter izbrane dizajne.

4.
Znotraj naše spletne strani www.kelme.si vam ustvarimo posebno klubsko prodajno stran, n
a kateri vsi vaši člani oddajo in izvedejo plačilo naročila.

5.
Mi vsa prejeta naročila do dogovorjenega roka obdelamo, dobavimo in po dogovoru poskrbimo za tisk.

6.
Vsa posamezna naročila na koncu pošljemo direktno, vsem članom na izbrane naslove ob naročilu oz. jih pripravimo za prevzem v naši trgovini (Celovška 34, Ljubljana).

PRIMER IZGLEDA VAŠE KLUBSKE TRGOVINE

Znotraj naše spletne strani www.kelme.si samo za vaše člane ustvarimo posebno klubsko trgovino, v kateri se izvede oddaja naročil in plačil. Za boljšo predstavo, naj vam prikažemo primer kako izgleda tovrstna klubska trgovina:

IZBERI SVOJO OPREMO V NAŠEM KATALOGU ZA EKIPE

Poglej in izberi vse potrebno za svojo ekipo ali društvo v našem katalogu KELME 2023 za ekipe in društva. V njem lahko najdete na tisoče različnih artiklov, kot so dresi, jakne, trenirke, anoraki, jakne, nogavice, nahrbtniki, žoge in številni drugi dodatki. Športna oblačila KELME so vrhunske kakovosti, izdelana iz najkakovostnejših in tehnološko dovršenih materialov, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejše uporabnike.

Prelistajte spletni katalog in nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca ali našega emaila [email protected].

Pridružite se številnim lokalnim in globalnim klubom ter organizacijam, ki nam zaupajo in so izbrali KELME.

1685976023-400x400
realizacje-50x50

ZAKAJ IZBRATI KELME

NAJVIŠJA KVALITETA

Nudimo vam izdelke najvišje kvalitete, po izjemno ugodnih cenah za tovrstni kakovostni razred. Garantiramo najboljše razmerje  med kakovostjo/ceno na trgu.

INDIVIDUALNA OBRAVNAVA

Vsaki stranki dodelimo skrbnika, ki osebno poskrbi za celotno komunikacijo od priprave personalizirane ponudbe do končne izvedbe in dobave naročila.

HITRA DOBAVA

Kratki dobavni roki tudi za artikle, ki niso na zalogi. Običajno dobavimo v roku 14dni oz. najkasneje v mesecu dni – odvisno od količine in vrste artiklov.

 

ENOSTAVNA IN VARNA NAROČILA

Smo zaupanja vredno podjetje z A+ bonitetno oceno, ki obstaja že več kot 25let in kateremu zaupajo številni klubi in podjetja. Skupaj z partnerskimi programi za plačila zagotavljamo tudi visok nivo varnosti za spletna naročila.

HITRA ODZIVNOST

Zagotavljamo hitro odzivnost  in poskrbimo, da vam čim prej odgovorimo na vsa sporočila ali telefonske klice.

POSTANITE KELME PREMIUM PARTNER

Prvi korak do nove opreme in klubske podobe. Pišite nam kar preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času boste prejeli odgovor.