Triton

Triton

65.00

Moderni nogometni čevlji brez jezika in neoprensko nogavico, za agilne in spretne nogometaše.

Počisti
Compare
Šifra: 55821/402 Kategorije: , ,

Deli s prijatelji

Opis

Pri futsal čevljih Triton moramo takoj izpostaviti na glavne prednosti tega modela. To so predvsem dostopna cena, brezšivni vrh, oblikovanje brez jezika, visokokakovostna amortizacija in eleganten videz. Vrhovi nogometnega čevlja so brezšivni in nimajo jezika, namesto katerega se uporablja elastično neoprensko nogavico, ki varno zavije gleženjski sklep in mu nudi stabilnost. Dvoslojen podplat skupaj z medpolnilom nudi popolno mero blaženja in fleksibilnosti. Kljub temu, da je čevelj zaradi tekstilnih in neoprenski materialov zelo lahek pa mu dodatne ojačitve na petnem in prstem delu dajejo dodatno čvrstost in zaščito stopala. Zaradi svoje zasnove in materialov so nogometni čevli Triton najbolj primerni za notranje igralne površine.

Triton lima (2)

Lahkost in zračnost čevlja z izjemnimi igralnimi lastnostmi, so glavni razlogi, da priporočamo uporabo vsem spretnim igralcem.

triton-yelow

Podplat čevlja je tradicionalno dvoslojen, udobje pa mu daje oblazinjenje, ki je narejen iz EVA-materiali. Le ta je najdebelejši v petnem delu in se zoža proti prstu ter s tem sledi agronomski obliki stopala. Prav tako pa je na petnem delu čevlja, tanka plast, ki še dodatno ščiti ta predel.

Triton lima (1)

Zaradi uporabe  kvalitetne gume v podplatu so čevlji izvrstni na parketnih površinah, sistem linij K-Lite in uporaba gum različnih gostot pa zmanjša obrabo na območjih največje uporabe.

Triton lima (5)

Osnovni material je umetno usnje s posebnim reliefom na prstu in ob strani za boljši občutek žoge. Namesto jezika se uporablja elastično neoprensko nogavico, ki varno zavije gleženjski sklep in mu nudi stabilnost.

Triton lima (4)
Udobje
Zaščita in blaženje
Trpežnost
Teža

HITRA DOSTAVA

Brezplačna dostava v Sloveniji pri vseh naročilih nad 100€ in enostavna možnost vračila.

100% VARNO PLAČILO

Varne možnosti plačila s Kreditno kartico, Paypalom, po predračunu ali z gotovino ob povzetju.

MOŽNOST PREIZKUSA

Vse čevlje lahko pomerite in preizkusite v naši fizični trgovini na Celovški 32 v Ljubljani.

Dodatne informacije

Teža 900 kg
Velikost

39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46