STILETTO Elite

STILETTO Elite

69.00

Novi dvoranski nogometni čevlji, ki so primerni za vse ljubitelje lahke in udobne obutve.

Počisti
Compare
Šifra: Stiletto 55967 yellow Kategorija:

Deli s prijatelji

Opis

Dvoranski nogometni čevelj Stiletto izstopa po svoji lahkosti in dizajnu. Zaradi strukture tekstilnih materialov, ki se uporabljajo pri izdelavi so čevlji zelo odporni na obrabo a hkrati zelo zračni in gibljivi. Zaradi tega, je nošenje izredno udobno in nudi izjemne občutke pri igri. Podplat je narejen iz naravne gume, ki nudi optimalen oprijem in je dobro odporen na obrabo ter omogoča pregibanje na potrebnih mestih.V osrednjem plantarnem delu X-arch sistem nudi oporo stopalnemu loku, kar pripomore k stabilnosti gležnja. Zaradi svoj značilnosti in materialov so primerni za notranjo in zunanjo uporabo.

10

Zaradi premišljenega načrtovanja čevlja, so primerni tudi za vse ki imate, nekoliko širša stopala ali malo višjim nartom.

453

Gumjasto medpolnilo skupaj z ojačanim petnim delom poskrbi za blaženje korakov in preprečuje prekomerno obrabo sklepov ter poškodbe. Poleg tega nudi dodatno zaščito pred obrabo tega dela čevlja.

stileto

V različici Elite se običajne različice, podplat čevlja razlikuje po svoji obliki in strukturi. Tako je podplat še bolj razgibanj in omogoča boljšo pregibnost in zaščito stopala.

3443

Zaradi svoje zasnove in materialov,so primerni za porabo na notranjih in zunanjih igriščih, saj so materiali dovolj odporni tudi za igranje na asfaltu.

dvoranski nogometni čevlji stiletto (1)
Udobje
Zaščita in blaženje
Trpežnost
Teža

HITRA DOSTAVA

Brezplačna dostava v Sloveniji pri vseh naročilih nad 100€ in enostavna možnost vračila.

100% VARNO PLAČILO

Varne možnosti plačila s Kreditno kartico, Paypalom, po predračunu ali z gotovino ob povzetju.

MOŽNOST PREIZKUSA

Vse čevlje lahko pomerite in preizkusite v naši fizični trgovini na Celovški 32 v Ljubljani.