PRILJUBLJENO
AKCIJA

STILETTO Elite V2

49.10

Novi verzija STILETTO V2 dvoranskih nogometnih čevljev, ki je še lažja in bolj udobna od prejšnega modela.

Kategorija:
Počisti

Opis

Dvoranski nogometni čevelj Stiletto V2 izstopa po svoji lahkosti in dizajnu. Zaradi strukture tekstilnih materialov, ki se uporabljajo pri izdelavi so čevlji zelo odporni na obrabo a hkrati zelo zračni in gibljivi. Zaradi tega, je nošenje izredno udobno in nudi izjemne občutke pri igri. Podplat je narejen iz naravne gume, ki nudi optimalen oprijem in je dobro odporen na obrabo ter omogoča pregibanje na potrebnih mestih.V osrednjem plantarnem delu X-arch sistem nudi oporo stopalnemu loku, kar pripomore k stabilnosti gležnja. Zaradi svoj značilnosti in materialov so primerni za notranjo in zunanjo uporabo.

Dvoranski supergi STILETTO V2 (4)

Zaradi premišljenega načrtovanja čevlja, so primerni tudi za vse ki imate, nekoliko širša stopala ali malo višjim nartom.

Dvoranski supergi STILETTO V2 (7)

Gumjasto medpolnilo skupaj z ojačanim petnim delom poskrbi za blaženje korakov in preprečuje prekomerno obrabo sklepov ter poškodbe. Poleg tega nudi dodatno zaščito pred obrabo tega dela čevlja.

Dvoranski supergi STILETTO V2 (6)

V različici Elite se običajne različice, podplat čevlja razlikuje po svoji obliki in strukturi. Tako je podplat še bolj razgibanj in omogoča boljšo pregibnost in zaščito stopala.

Dvoranski supergi STILETTO V2 (2)

Zaradi svoje zasnove in materialov,so primerni za porabo na notranjih in zunanjih igriščih, saj so materiali dovolj odporni tudi za igranje na asfaltu.

Related Products