AKCIJA

Copa indoor

19.90

Že vrsto let najpopularnejši čevlji za mali nogomet. Izjemna lahkost, gibljivost in vzdržljivost so lastnosti zaradi katerih je ta čevelj že vrsto let ostaja nespremenjen.

Kategorije: , , ,
Počisti

Opis

Najstarejši in najpopularnejši model med nogometnimi čevlji Copa Indor že vrsto let navdušuje uporabnike s svojo enostavnostjo. Mogoča je izbira številnih barvnih kombinacij in tudi nekaj osveženih različic tega tradicionalnega čevlja. Tkanina uporabljena na čevlju je na otip malenkost podobna semišu in omogoča izredno natančen nadzor nad žogo. K temu pripomorejo še premišljeno načrtovani šivi, zahvaljujoč katerim se čevelj pravilno upogiba.Copa indor je na splošno zaradi svoje cene ena najboljših izbir na trgu za vse poznavalce klasičnih futsal čevljev. Primeren je za vse igralne površine, priporočamo pa ga predvsem tistim z nekoliko širšim stopalom.

copa white (1.1)

V stranskem predelu čevlja so za boljšo zračnost uporabljen mrežast tekstil.

copa white (3)

Osnovni material čevlja so lahka mikrovlakna Hisking z grobo strukturo podobno semišu, za boljši oprijem žoge.

copa white (2)

Najdaljšo življenjsko dobo med čevlji zagotavlja vrhunski vulkaniziran podplat, ki je zelo odporen na obrabo a hkrati izjemno dobro deluje na igralni ploskvi.

copa white (4)

Struktura čevlja je zelo gibljiva, kar omogoča zares dinamičnim igralcem popolen izkoristek svojih sposobnosti, hkrati pa nekateri ojačani predeli poskrbijo za stabilnos in varnost gležnja.