AKCIJA

Copa

49.90

Tradicinalna in prepoznavna Kelme COPA je nazaj v novi barvi.

Kategorije: , ,
Počisti

Opis

Športni čevlji Copa že vrsto let ostaja najbolj priljubljen KELME dvoranski športni čevelj. Z leti se izboljšuje  v tehnološkem smislu. Tehnično dovršen in kakovostno izdelean superg dopolnujejo sveže barvne kombinacije in neverjetno odziven ter obstojen podplat. Zato so čevlji Copa Edition odlična izbira tako na notranjih kot zunanjih igriščih.

 

Kelme COPA 704 (5)

Za kakovostno amortizacijo odvečnih sil med tršimi pristanki sta uporabljeni dve tehnologiji: EVA vložek in povsem nov podplat. Za splošno udobje v čevlju pa poskrbijo prijetni materiali in luknjice, ki poskrbijo za izmenjavo zraka.

 

Kelme COPA 704 (1)

Rob čevlja je izdelan zelo ergonomsko in je dovolj gibljiv, da se lepo prilega nogi a hkrati še vedno ohranja stabilnost. K stabilnosti in odpornosti čevlja pripomore še ojačan petni del, ki pa kot omenjeno ne prevlada in ne pritiska na peto.

Kelme COPA 704 (6)

Profilni podplat je zelo nizek, njegova podlaga pa je narejena iz z gume z uporabo tehnologije Rubber Compound Ultragrip, ki zagotavlja minimalno obrabo tudi na zunanjih igriščih. Po podplatu teče vsestranski vzorec na plasti  ki imajo center z vrtilno točko, kar daje podplatu odlično pripogibnost in prilagodljivost.

 

Kelme COPA 704 (7)

V zgornejm delu čevlja so uporabljeni novi materiali in sintetična mikrovlakna Hisking v kombinaciji s tekstilom. Prav ta kombinacija daje čevlju zračnost, mobilnost in prilagodljivost stopalu in gibanju,

 

Dodatne informacije

Teža 900 kg